Naïf Production

Naïf Production is een fabriek van live voorstellingen en collectieve avonturen, gecreëerd door Sylvain Bouillet, Mathieu Desseigne-Ravel en Lucien Reynès. Drie acrobaten die, vanuit de bijzondere intimiteitsrelatie die hun taal heeft met de zwaartekracht van het lichaam, proberen de zwaartekracht van de wereld in dans om te zetten.
Rond de motieven van onevenwichtigheid, weerstand en inspanning ontwikkelen zij ficties van beelden en gebaren waarbij het fysieke engagement voorop staat. Een verbintenis die zij ook buiten het theater trachten uit te breiden.
Zij ontplooien collectieve en individuele initiatieven, en zoeken een organisatiewijze rond die van de coöperatie. Elk project is een kans om nieuwe architecturen voor samenzijn en samenwerken uit te vinden. Een ruimte van broze wrijving waar beslissen noch sturen noch bezitten is.

Naïf Production is het resultaat van de unieke trajecten, inspanningen en passies van Sylvain, Lucien en Mathieu.

In 2014 creëerden ze Je suis fait du bruit des autres, een voorstelling ontwikkeld met de deelname van niet-professionals

In het kielzog hiervan wordt het trio La Mécanique des Ombres geboren. De voorstelling werd bekroond met zowel de Juryprijs als de Publieksprijs van (Re)connaissance, evenals met de SACD Nieuw Choreografisch Talent Prijs in 2017.